Ekonomi Masası

Opel Astra elektrikleniyor

Opel Astra elektrikleniyor
REKLAM ALANI 336x280

Opel’den yapılan açıklamaya göre, Alman otomobil devi Opel, yeni Opel Astra-e’nin ilk görüntülerini yayınladı. Şimşek logolu marka, 2022 Altın Direksiyon Ödüllü Astra’nın onlarca yıllık başarı hikayesine tamamen elektrikli versiyonunu da eklemeye hazırlanıyor. Yeni Opel Astra Sports Tourer-e, aynı zamanda bir Alman üreticinin tamamen elektrikli ilk station wagon otomobili olarak tarihe geçiyor.

2028 itibarıyla Avrupa’da tamamen elektrikli bir marka olmaya yönelik planlarını hayata geçirmeye devam eden Opel, Mokka ve Corsa’dan sonra Astra’nın da tamamen elektrikli versiyonuyla yoluna devam ediyor. Astra, yeni nesliyle ilk kez tamamen elektrikli olarak seri üretime geçecek.

Astra ve Astra Sports Tourer, son derece verimli içten yanmalı motorlara ek olarak, ürün gamının üst noktasını oluşturan Astra GSe de dahil olmak üzere elektrikli şarj edilebilir versiyonlarla da sunuluyor. 2023 baharından itibaren sipariş edilebilecek olan batarya elektrikli Astra-e’nin Türkiye’de 2023 yılının ikinci yarısından itibaren satışa sunulması hedefleniyor.

REKLAM ALANI 336x280
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ