Ekonomi Masası

BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları 29 Kasım’da başlıyor

BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları 29 Kasım’da başlıyor
REKLAM ALANI 336x280

Bursa, 29 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek BUMATECH fuarı ile makine imalat sektöründe dünya devlerini ağırlayacak.

Bursa’da düzenlenecek olan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları, 29 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında kapılarını açacak. Bu fuar, makine imalat sektörünün kıtalararası buluşması olarak nitelendiriliyor ve Bursa’nın bu alandaki gücünü uluslararası arenada gösteriyor. Fuar, Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenleniyor ve Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ile Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliğiyle gerçekleşiyor.

BUMATECH fuarı, 21. Bursa Metal İşleme Teknolojileri, 14. Saç İşleme Teknolojileri ve 20. Otomasyon Fuarlarını tek çatı altında buluşturacak. Bu fuarda, metal işleme teknolojileri, sac işleme teknolojileri, otomasyon teknolojileri, robotik sistemler, 3 boyutlu yazıcılar, tarayıcılar, CNC tezgahlar, fiber lazer optik kesim makineleri gibi birçok son teknoloji ürünü sergilenecek.

Fuar, 7 salondan oluşan 40 bin metrekarelik bir alanda gerçekleşecek ve 70 ülkeden 45 bine yakın nitelikli ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. 25 ülkeden 400’ün üzerinde firma ve firma temsilciliği BUMATECH fuarına katılacak. Almanya, Avusturya, Belçika, Çin, Finlandiya, Tayvan, ABD, Hollanda gibi ülkelerden makine imalat sektörünün önde gelen temsilcileri fuarda yer alacaklar.

BUMATECH fuarı, makine sektöründe iş birliklerinin kurulmasına ve sektörün uluslararası rekabet gücünün artırılmasına önemli katkılarda bulunacak. Özellikle Endüstri 4.0 kapsamında gerçekleşen dijital dönüşüm, sektörün büyümesine ivme kazandıracak.

BUMATECH fuarı, 29 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında 10:00 – 19:00 saatleri arasında, son gün olan 2 Aralık Cumartesi günü ise 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar hakkında daha fazla bilgiye ve davetiyelere resmi web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor. Bu fuar, Bursa’nın ve Türkiye’nin makine imalat sektöründeki gücünü uluslararası arenada göstermeye devam ediyor.

REKLAM ALANI 336x280
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ